• banner1
 • banner2
 • banner3

mirëpritur për kompaninë tonë!

Krijimi i një të fuqishme, cilësi dhe zinxhirin e furnizimit të shpejtë
 • sistem

  sistem

  ISO9001, Sistemi ISO1400 Quality / Mbrojtjen e Mjedisit
 • çmim

  çmim

  Çmim më konkurruese në bazë të fitojë të fitojë
 • i besueshëm

  i besueshëm

  Rreptë Kalibrimi i pajisjeve, certifikimit UL
 • shpejtësi

  shpejtësi

  Delivery mostër: 4 Ditë në njërën anë 5 Ditë në të dy anët, 7 ditë në shtresa të shumëfishta
 • Talent

  Talent

  Ekipi i mbledhur Brenda vendit, Taiwan, Korean FPC Elite
 • teknologji

  teknologji

  Një ekip të fuqishëm teknik mund të bëjë dyfishtë-panel, bordet Multi-shtresa dhe butë dhe e vështirë dërrasat me TDR rezistencë e plotë karakteristik!
Shiko te gjitha
Ne jemi të gatshëm për të kënaqur kërkesat e projektit tuaj!
 • Why is the circuit board deformed?
  The uneven copper surface area on the circuit board will worsen the bending and warping of the board. The circuit boards are mostly multi-layer boards, and there will be vias between the layers. The vias are divided i...
  Lexo më shumë
 • The rigid-flex board
  The rigid-flex board has both a rigid layer and a flexible layer. It is a multilayer printed circuit board.  However, due to the mixed use of multiple materials and multiple manufacturing steps, the processing time of...
  Lexo më shumë
 • The advantages of using immersion gold ci...
  Immersion gold uses a chemical deposition method, which generates a layer of plating through a chemical oxidation-reduction reaction method. It is a kind of chemical nickel-gold layer deposition method, which can reac...
  Lexo më shumë
 • Tips for cleaning PCB circuit boards
  Pollutants are generated during the manufacturing process of printed circuit boards, including residues of flux and adhesives and other contaminants such as dust and debris during the manufacturing process. If the PCB...
  Lexo më shumë
 • Why do people use Immersion Gold ?
  There are the main features of the PCB using the gold-plated board. Why use Immersion Gold The crystal structure formed by immersion gold and gold board is different. Immersion gold will be golden yellow and yellower ...
  Lexo më shumë

klientët tanë