• banner1
  • banner2
  • banner3

ngabagéakeun ka parusahaan urang!

Nyieun mantap, kualitas sarta ranté suplai gancang
  • sistim

    sistim

    ISO9001, System ISO1400 Quality / Protection Lingkungan
  • harga

    harga

    The Harga Kalolobaan kalapa Dumasar Dina Win-win
  • bisa dipercaya

    bisa dipercaya

    Calibration ketat pakakas, sertifikasi UL
  • kagancangan

    kagancangan

    Taliwang sampel: 4 Ari Dina salah Sisi 5 Poé dina dua sisi, 7 Ari Di langkung ti Lapisan
  • anleh

    anleh

    Tim nu dirakit Domestically, Taiwan, Koréa Urang Sunda Elite
  • teknologi

    teknologi

    A Tim Téknis taméng Dupi Jieun Double-Panel, Multi-Lapisan déwan Jeung Leuleus Jeung Hard déwan Jeung TDR impedansi ciri!
nempo sadaya
Kami siap nyugemakeun syarat proyék anjeun!
  • Why is the circuit board deformed?
    The uneven copper surface area on the circuit board will worsen the bending and warping of the board. The circuit boards are mostly multi-layer boards, and there will be vias between the layers. The vias are divided i...
    maca deui
  • The rigid-flex board
    The rigid-flex board has both a rigid layer and a flexible layer. It is a multilayer printed circuit board.  However, due to the mixed use of multiple materials and multiple manufacturing steps, the processing time of...
    maca deui
  • The advantages of using immersion gold ci...
    Immersion gold uses a chemical deposition method, which generates a layer of plating through a chemical oxidation-reduction reaction method. It is a kind of chemical nickel-gold layer deposition method, which can reac...
    maca deui
  • Tips for cleaning PCB circuit boards
    Pollutants are generated during the manufacturing process of printed circuit boards, including residues of flux and adhesives and other contaminants such as dust and debris during the manufacturing process. If the PCB...
    maca deui
  • Why do people use Immersion Gold ?
    There are the main features of the PCB using the gold-plated board. Why use Immersion Gold The crystal structure formed by immersion gold and gold board is different. Immersion gold will be golden yellow and yellower ...
    maca deui

klien kami